П'ятниця, 29 березня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
s
05 серпня 2022

УЧАСТЬ В НАВЧАЛЬНОМУ СЕМІНАРІ З ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області виступили спікерами на навчанні тренерів із числа педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти для здійснення підвищення кваліфікації кухарів шкільних їдалень.

Зокрема, Назар Орел, начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, у своїй презентації акцентував увагу слухачів на особливостях впровадження реформи шкільного харчування в Україні, основних нормативно-правових актах, якими регламентовано організацію харчування в закладах освіти, та детально зупинився на процедурі складання примірного чотиритижневого сезонного меню.

Про методичні настанови щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти, так званої системи НАССР, розповіла Людмила Озірська, головний спеціаліст відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів на ветеринарної медицини.

Захід організовано Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Волинській області в рамках проєкту «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» спільно з Міністерством освіти і науки України, Національним управлінням у справах освіти та молоді Естонської Республіки (NarNo).

Учасниками міжрегіонального семінару «Зміни та сучасні тенденції в організації харчування в закладах загальної середньої освіти» стали більше 50 педагогів із 5 регіонів України (Волинська, Львівська, Рівненська, Івано-Франківська та Тернопільська області).

Дтальніше за посиланням https://cutt.ly/lZDFzVb