П'ятниця, 20 травня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
s
25 січня 2022

Протягом минулого тижня спеціалісти Держпродспоживслужби провели півтисячі моніторингових перевірок щодо дотримання протиепідемічних заходів

З метою запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, в тому числі у складі робочих груп за участю представників Національної поліції та органів місцевого самоврядування, щоденно здійснюють контроль за  дотримання протиепідемічних заходів.

З 17.01 по 23.01.2022 року проведено 455 моніторингових перевірок, зокрема, закладів громадського харчування – 28, об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 233, об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 130, агропродовольчих ринків – 20, закладів освіти – 19, інших (перукарні, салони краси,ТРЦ, готелі, аптеки тощо) – 25.

На 73 (16%) об’єктах встановлено порушення протиепідемічних вимог, зокрема,  режиму дезінфекції, недотримання правил використання захисних масок і принципу соціального дистанціювання, працівники закладів торгівлі та громадського харчування перед початком роботи  не проводили температурного скринінгу.

На підставі виявлених недоліків надано 73 приписи (рекомендації) про усунення порушень.