Четвер, 28 березня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
Всі новини
Відбувся семінар щодо профілактики отруєння бджіл
06 березня 2024

Участь в заході взяли спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, Волинської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, департаменту агропромислового розвитку Волинської обласної військової адміністрації, ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія», голова асоціації ГО «Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий стан», представники органів місцевого самоврядування, керівники сільськогосподарських підприємств Луцького району.

Забезпечення якісною питною водою населення району, здійснення контролю за організацією харчування в закладах освіти, стан проведення ідентифікації та реєстрації тварин: у Ковельському районному управлінні ГУ Держпродспоживслужби Волині відбулась підсумкова нарада
06 березня 2024

5 березня під головуванням начальника управління Віктора ОЛЕКСЮКА відбулася нарада Ковельського районного управління ГУ ДПСС у Волинській області та Ковельської районної державної лікарні ветеринарної медицини, на якій підбили підсумки роботи управління та лікарні за 2023 рік.

Поради споживачам при купівлі насіння овочевих культур
04 березня 2024

Сьогодні на ринку є дуже широкий вибір насіннєвого матеріалу овочевих і баштанних культур, кормових коренеплодів, квітів та інших сільськогосподарських рослин. Багато городників заздалегідь готуються до весняного посіву і вже у січні-лютому розпочинають висів насіння для розсади. Відділ контролю в сфері насінництва, розсадництва та якості зерна управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області надає кілька порад, на що потрібно звернути увагу при купівлі насіння.

Відбувся круглий стіл за участю керівників Головних управлінь Держпродспоживслужби у Волинській та Рівненській областях
01 березня 2024

29 лютого відбувся круглий стіл за участю спеціалістів та керівників Головних управлінь Держпродспоживслужби у Волинській та Рівненській областях Анатолія ТИМОФІЮКА та Володимира ЛАЗАРЧУКА.

Ефективність діяльності залежить від попередження загроз і проблем: Відбулась колегія Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області
01 березня 2024

29 лютого відбулась колегія при в. о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Анатолія ТИМОФІЮКА. Участь в ній взяли голова Держпродспоживслужби України Сергій ТКАЧУК, заступник голови Волинської ОДА Олександр ТРОХАНЕНКО, начальник ГУ Держпродспоживслужби у Рівненській області Володимир ЛАЗАРЧУК, директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій ЮРЧЕНКО та директор Волинської філії державного підприємства «Агентства з ідентифікації та реєстрації тварин» Віталій СОКОЛ, начальники структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, керівники районних управлінь, районних державних лікарень ветеринарної медицини, директори Волинської регіональної та обласної фітосанітарної лабораторій.

Тривають семінари для працівників закладів освіти Володимирського району з питань організації харчування дітей організованих колективів
01 березня 2024

29 лютого на базі Нововолинського ліцею №4 імені Т.Г. Шевченка відбувся семінар-нарада щодо реформування системи шкільного харчування, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних із небезпечними інфекційними захворюваннями, масовими неінфекційними захворюваннями (отруєннями).

Відбудеться вебінар "Поглиблене розуміння правових аспектів контролю сирого молока в ЄС та роль національних референс-лабораторій”
28 лютого 2024

13 березня 2024 року відбудеться вебінар “Поглиблене розуміння правових аспектів контролю сирого молока в ЄС  та роль національних референс-лабораторій”.

Безпечність харчових продуктів: як безпечно купувати харчові продукти онлайн
28 лютого 2024

До Держпродспоживслужби часто надходятиь звернення щодо порушень в сфері інтернет-торгівлі харчовими продуктами. Як убезпечити себе від марної витрати коштів та часу?

«Молодь – вільна від куріння!»
28 лютого 2024

З метою інформування молоді про згубний вплив тютюну на здоров’я людини, 27 лютого для студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки головна спеціалістка сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Тетяна ГВОЗДЕЦЬКА провела просвітницький захід: «Молодь – вільна від куріння!».