П'ятниця, 29 березня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
Всі новини
УПРАВЛІННЯ ФІТОСАНІТАРНОЇ БЕЗПЕКИ ГУ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОВЕЛО ЗАСІДАННЯ З ПИТАНЬ ДОТРИМАННЯ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ БДЖІЛЬНИЦТВА, НАСІННИЦТВА, РОЗСАДНИЦТВА ТА ЗАХИСТУ РОСЛИН
21 грудня 2018

20 грудня 2018 року було проведено спільне засідання за участю представників Департаменту АПР Волинської ОДА, суб’єктів насінництва та розсадництва, сільськогосподарських підприємств, ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія», асоціації ГО «Братство бджолярів землі Волинської» «Ройовий стан», асоціації фермерів і землевласників Волині, спеціалістів ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області.

УКРАЇНЦІВ ІНФОРМУВАТИМУТЬ ПРО ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ, ЯК І ЄВРОПЕЙЦІВ
20 грудня 2018

6 грудня 2018 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (реєстраційний номер законопроекту 8450).

УПРАВЛІННЯ ФІТОСАНІТАРНОЇ БЕЗПЕКИ ГУ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАПРОШУЄ НА ЗАСІДАННЯ З ПИТАНЬ ДОТРИМАННЯ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ БДЖІЛЬНИЦТВА, НАСІННИЦТВА, РОЗСАДНИЦТВА ТА ЗАХИСТУ РОСЛИН
18 грудня 2018

Відповідно до рішення колегії Держпродспоживслужби від 18 жовтня 2018 року «Про підсумки роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за 9 місяців 2018 року та завдання на ІV квартал 2018 року», ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області проводить засідання за участю представників суб’єктів насінництва та розсадництва, сільськогосподарських підприємств, пасічників, ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія», Департаменту АПР Волинської ОДА, асоціації ГО «Братство бджолярів землі Волинської» «Ройовий стан», асоціації фермерів і землевласників Волині, спеціалістів ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області.

КОНСУЛЬТАТИВНО – РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА ДОПОМОГА НА ТЕМУ : «ЗАПРОВАДЖЕННЯ У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ КОНТРОЛЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ – НАССР»
12 грудня 2018

11 грудня 2018 р в приміщенні Нововолинської міської ради спеціалістами Держпродспоживслужби на прохання відділу управління освіти була проведена консультативно - роз’яснювальна допомога на тему : "Запровадження у закладах дошкільної освіти системи безпечності контролю харчових продуктів - НАССР".

ПРОВЕДЕНІ ЗАХОДИ БОРОТЬБИ ПО ЗНИЩЕННЮ БОРЩІВНИКА СОСНОВСЬКОГО НА ТЕРИТОРІЇ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ СТАНОМ НА 10.12.2018 РОКУ
11 грудня 2018

Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області, на виконання доручення голови Волинської обласної державної адміністрації від 08.08.2016 р. № 4982/44/2-16 «Про здійснення в області комплексних заходів щодо боротьби з борщівником Сосновського», листа Волинської обласної державної адміністрації від 17.07.2018 р. № 4958/43/2-18 «Про здійснення в області комплексних заходів щодо боротьби з борщівником Сосновського», інформує щодо здійснення комплексних заходів боротьби з борщівником Сосновського на території Волинської області станом на 10.12. 2018 року.

ЗАТВЕРДЖЕНО МЕТОДИЧНІ ВИМОГИ У СФЕРІ НАСІННИЦТВА
11 грудня 2018

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 04 жовтня 2018 року № 476 «Про затвердження Методичних вимог у сфері насінництва щодо збереження сортових та посівних якостей насіння зернових культур» затверджено вимоги до вирощування та до сортових і посівних якостей насіння зернових культур.

СЕМІНАР-НАВЧАННЯ НА ТЕМУ «ВИМОГИ ХАРЧОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА ДО ЕКСПОРТЕРІВ М’ЯСА ПТИЦІ»
10 грудня 2018

На базі Волинської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби 7 грудня 2018 року відбувся семінар - навчання на тему «Вимоги харчового законодавства до експортерів м’яса птиці» для спеціалістів ТзОВ «Птахокомплекс Губин» та ПрАТ «Володимир-Волинська птахоферма»

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА 2018
10 грудня 2018

Відповідно до Указу Президента України від 08 грудня 2008 року №1149/2008 “Про Всеукраїнський тиждень права”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2018 року № 681-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2018 році Всеукраїнського тижня права» передбачено проведення ряду інформаційно-роз’яснювальних заходів (навчань, бесід, екскурсій, висвітлення у соціальних мережах тощо) з питань забезпечення додержання та поваги до прав і свобод людини й громадянина, запобігання їх порушенням з метою підняття рівня правової культури та набуття громадянами необхідного рівня правових знань.

ВОЛОДИМИР ЛАПА, ГОЛОВА ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ УКРАЇНИ: ПРО ФАЛЬСИФІКАЦІЮ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ – ПЕРЕВІРКИ, ТЕНДЕРИ, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
06 грудня 2018

Однією з підстав для проведення позапланової перевірки підприємства може бути доручення Прем’єр міністра. В частині молочної продукції Держпродспоживслужба таких доручень не отримувала. Ми виходимо на перевірку, отримавши обґрунтовану скаргу споживача. І ті скарги, які ми отримуємо, ми адекватно відпрацьовуємо.